Hierontapalvelut Kolilla sekä hinnasto

Hoitoihin saatavilla myös lahjakortteja!

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta laukaisee tehokkaasti lihaskireyksiä ja -jännityksiä.  Lihasta erilaisin ottein muokkaamalla verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuu, kuona-aineiden poistuminen tehostuu, ja kipu lievittyy. Rentouttaa ja virkistää kehoa ja mieltä.

 osahieronta (30 min) 25 €

•  puolihieronta (60 min) 43 €

•  kokohieronta (90 min) 58 €

•  kokohieronta (120 min) 73 €

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on urheilijoiden ja kuntoilijoiden erityistarpeisiin suunniteltua hierontaa. Perustana on klassisen hieronnan menetelmät, joita sovelletaan urheilijan harjoittelua ja kilpailemista tukevalla tavalla.

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalaista jäsenkorjausta tarjolla oppilastyönä.

•  kalevalainen jäsenkorjaus (n. 120 min) 45 €    (sis.alv 24 %)

Jalkahieronta

Jalkahieronta on vyöhyketerapeuttista jalkahierontaa, thaimaalaisin maustein. Siinä käsitellään jalkaterien ja säärten aluetta painellen ja hieroen, osin myös mobilisoivin ottein.

•  jalkahieronta (90 min) 50 €

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa käytetään lämmitettyjä, käsin hiottuja kreikkalaisia laavakiviä sekä eteeristä (Frantsilan) öljyä. Yhdistetty vartalo- ja kasvohieronta. Kokonaisvaltaisesti rentouttava hemmotteluhetki, joka laukaisee lihasjännityksiä sekä aktivoi tehokkaasti koko kehon aineenvaihduntaa.

•  kuumakivihieronta (75 min) 65 €    (sis.alv 24 %)

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta lievittää tehokkaasti erilaisia stressioireita sekä aktivoi elimistön rauhoittumisjärjestelmää rentoutumisen kautta.  Intialaisesta päähieronnasta voi olla apua, jos kärsit niska-hartiaseudun kivuista, päänsärystä, migreenistä tai erilaisista unihäiriöistä.  Hieronta aktivoi myös hiusten kasvua ja päänahan verenkiertoa.  Se lisää keskittymiskykyä, selkiyttää ajatuksia ja tasapainottaa mieltä.  Hieronta tapahtuu istuen ja siinä käsitellään lempeillä, rentouttavilla otteilla niskahartiaseutu, pään alue sekä kasvot.

•  intialainen päähieronta (45 min) 40 €   (sis.alv 24 %)

Nuad Boran (thaimaalainen mobilisoiva urheiluhieronta)

Nuad Boran -hoito koostuu kehon paineluhieronnasta sekä venytyksistä.  Laiskan miehen joogaksikin sitä kutsutaan siihen sisältyvien venytysten vuoksi. Venytykset tehdään aina asiakkaan omat lähtökohdat huomioiden. Hoito toteutetaan lattialla, napakalla hoitoalustalla. Hoidettavalla on vaatteet päällä, eikä öljyä käytetä.  Hoito parantaa verenkiertoa ja lievittää kipuja. Se lievittää lihaskireyksiä sekä parantaa lihasten joustavuutta ja nivelten toimivuutta. Hoidon päätyttyä keho ja mieli ovat rentoutuneet. Hoito sopii mainiosti myös aktiivisille kuntoilijoille, koska se palauttaa kehoa hyvin fyysisestä rasituksesta.

•  Nuad Boran- hoito (60 min) 50 €   (sis.alv 24 %)

•  Nuad Boran-hoito (90 min) 60 €   (sis.alv 24 %)

Vyöhyketerapia

Kehon eri alueiden ja elimien heijastealueet löytyvät jalkaterästä. Vyöhyketerapiahoito tapahtuu käsittelemällä näitä jalkojen heijastealueita. Kyse on kehon omista parantavista voimista ja niiden aktivoinnista. Vyöhyketerapiahoito on erityisen rentouttava sekä verenkiertoa ja aineenvaihduntaa tasapainottava. Erikoishoitoja löytyy hyvin monenlaisiin kehon ja mielen häiriö- ja sairaustiloihin, kuten stressiin, päänsärkyyn, migreeniin, unettomuuteen,  nivel- ja lihassärkyihin, (esim. iskias, niska-hartiaseudun kiputilat), allergioihin, ruoansulatusongelmiin, (esim. ummetus), kuukautiskipuihin ja vaihdevuosivaivoihin sekä turvotukseen.

•  vyöhyketerapia (60 min) 45 €   (sis.alv 24 %)

•  vyöhyketerapia (90 min) 55 €, sisältäen  extra lymfa stimulaatio-hoidon   (sis.alv 24 %)

Extra lymfa stimulaatio on kaikille sopiva, kehon nestekiertoa ja aineenvaihduntaa vilkastuttava hoito. Se sopii erityisen hyvin erilaisissa kroonisissa sairauksissa, kaikenlaisissa paino-ongelmissa,  turvotuksissa, stressi- ja jännittyneisyystiloissa sekä uniongelmissa.

Asentohuimaushoito

Hyvänlaatuisella asentohuimauksella tarkoitetaan sisäkorvaperäistä huimausta, joka johtuu toimintahäiriöstä sisäkorvan kaarikäytävissä. Kehon asentoa ja tasapainoa aistivaan kaarikäytävään kertyvä ”sakka” saa aikaan virheaistimuksen, joka voi tuntua asennon muutoksen jälkeen kiertohuimauksena ja jopa pahoinvointina. Asentohuimauksen paranemista voi nopeuttaa harjoituksilla, joiden tarkoituksena on tarkan liikesarjan avulla poistaa kaarikäytäviin kertynyt ”sakka”.  Hoitokäynnillä yksinkertaisen testin avulla selvitetään ensin hoidettava puoli, jonka jälkeen opetellaan ja tehdään liikesarja. Asiakas saa ohjeet myös mukaansa kirjallisena.

•   asentohuimaushoito 30 €   (sis. alv 24 %)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *