Hierontapalvelut Kolilla sekä hinnasto

Hoitoihin saatavilla myös lahjakortteja!

Hoidoissa maksuksi soveltuu myös Smartum Hierontasaldo.

Alv sisältyy hintaan.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta laukaisee tehokkaasti lihaskireyksiä ja -jännityksiä.  Lihasta erilaisin ottein muokkaamalla verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuu, kuona-aineiden poistuminen tehostuu, ja kipu lievittyy. Rentouttaa ja virkistää kehoa ja mieltä.

 osahieronta (30 min) 27 €

•  puolihieronta (60 min) 45 €

•  kokohieronta (90 min) 60 €

•  kokohieronta (120 min) 75 €

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on urheilijoiden ja kuntoilijoiden erityistarpeisiin suunniteltua hierontaa. Perustana on klassisen hieronnan menetelmät, joita sovelletaan urheilijan harjoittelua ja kilpailemista tukevalla tavalla.

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa tasapainotetaan tuki- ja liikuntaelimistön epätasapainoon joutuneita rakenteita. Epätasapaino tuntuu ja näkyy mm.lihasten toiminnallisina eroina kehon vasemmassa ja oikeassa puoliskossa sekä erilaisina kiputiloina ja kireyksinä.

Jäsenkorjaus tehdään käyttämällä pehmeitä ja kivuttomia, mobilisoivia käsittelymenetelmiä  hyödyntäen kehon omia luonnollisia liikeratoja. Hoidossa käsitellään koko keho aina jalkapohjista kallonpohjaan saakka.

Tuki- ja liikuntaelimistön tasapainottuminen poistaa lihaksista jännitystä, vapauttaa kalvorakenteita ja kudoksia sekä parantaa nivelten liikkuvuutta. Kun kireys ja virheasennot saadaan korjattua. aineenvaihdunta helpottuu, kudosneste- ja verenkierto paranevat ja hermot vapautuvat mahdollisista pinnetiloista.

Kalevalaisella jäsenkorjauksella on saatu hyviä tuloksia erilaisissa tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloissa:  nilkka-, polvi- ja lonkkavaivoissa, kantapääkivussa (plantaarifaskiitti), skolioosin hoidossa, iskiaksessa ja iskiastyyppisissä kivuissa, käsi- ja olkapäävaivoissa (mm. jäätynyt olkapää, tenniskyynärpää, rannekanavan oireyhtymä), niska-hartiaseudun kiputiloissa sekä asentohuimauksen, migreenin ja erilaisten pääkipujen hoidossa.

•  kalevalainen jäsenkorjaus (n. 120 min) 75 €   

Jalkahieronta

Jalkahieronta on vyöhyketerapeuttista jalkahierontaa, thaimaalaisin maustein. Siinä käsitellään jalkaterien ja säärten aluetta painellen ja hieroen, osin myös mobilisoivin ottein.

•  jalkahieronta (90 min) 53 €

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa käytetään lämmitettyjä, käsin hiottuja kreikkalaisia laavakiviä sekä eteeristä (Frantsilan) öljyä. Yhdistetty vartalo- ja kasvohieronta. Kokonaisvaltaisesti rentouttava hemmotteluhetki, joka laukaisee lihasjännityksiä sekä aktivoi tehokkaasti koko kehon aineenvaihduntaa.

•  kuumakivihieronta (75 min) 68 €

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta lievittää tehokkaasti erilaisia stressioireita sekä aktivoi elimistön rauhoittumisjärjestelmää rentoutumisen kautta.  Intialaisesta päähieronnasta voi olla apua, jos kärsit niska-hartiaseudun kivuista, päänsärystä, migreenistä tai erilaisista unihäiriöistä.  Hieronta aktivoi myös hiusten kasvua ja päänahan verenkiertoa.  Se lisää keskittymiskykyä, selkiyttää ajatuksia ja tasapainottaa mieltä.  Hieronta tapahtuu istuen ja siinä käsitellään lempeillä, rentouttavilla otteilla niskahartiaseutu, pään alue sekä kasvot.

•  intialainen päähieronta (45 min) 42 €  

Vyöhyketerapia

Kehon eri alueiden ja elimien heijastealueet löytyvät jalkaterästä. Vyöhyketerapiahoito tapahtuu käsittelemällä näitä jalkojen heijastealueita. Kyse on kehon omista parantavista voimista ja niiden aktivoinnista. Vyöhyketerapiahoito on erityisen rentouttava sekä verenkiertoa ja aineenvaihduntaa tasapainottava. Erikoishoitoja löytyy hyvin monenlaisiin kehon ja mielen häiriö- ja sairaustiloihin, kuten stressiin, päänsärkyyn, migreeniin, unettomuuteen,  nivel- ja lihassärkyihin, (esim. iskias, niska-hartiaseudun kiputilat), allergioihin, ruoansulatusongelmiin, (esim. ummetus), kuukautiskipuihin ja vaihdevuosivaivoihin sekä turvotukseen.

•  vyöhyketerapia (60 min) 47 €

•  vyöhyketerapia (90 min) 57 €, sisältäen  extra lymfa stimulaatio-hoidon

Extra lymfa stimulaatio on kaikille sopiva, kehon nestekiertoa ja aineenvaihduntaa vilkastuttava hoito. Se sopii erityisen hyvin erilaisissa kroonisissa sairauksissa, kaikenlaisissa paino-ongelmissa,  turvotuksissa, stressi- ja jännittyneisyystiloissa sekä uniongelmissa.

Asentohuimaushoito

Hyvänlaatuisella asentohuimauksella tarkoitetaan sisäkorvaperäistä huimausta, joka johtuu toimintahäiriöstä sisäkorvan kaarikäytävissä. Kehon asentoa ja tasapainoa aistivaan kaarikäytävään kertyvä ”sakka” saa aikaan virheaistimuksen, joka voi tuntua asennon muutoksen jälkeen kiertohuimauksena ja jopa pahoinvointina. Asentohuimauksen paranemista voi nopeuttaa harjoituksilla, joiden tarkoituksena on tarkan liikesarjan avulla poistaa kaarikäytäviin kertynyt ”sakka”.  Hoitokäynnillä yksinkertaisen testin avulla selvitetään ensin hoidettava puoli, jonka jälkeen opetellaan ja tehdään liikesarja. Asiakas saa ohjeet myös mukaansa kirjallisena.

•   asentohuimaushoito 30 €  

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *