Liikuntapalvelut sekä hinnasto

Pilates

Pilates on Joseph Pilateksen 1900 -luvun alussa kehittämä kehonhallintamenetelmä. Pilates vahvistaa syviä vatsalihaksia sekä keskivartaloa tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiä sekä pitää selän terveenä ja vahvana. Se lisää  liikkuvuutta, notkeutta ja kehon voimaa. Harjoittelu parantaa myös keskittymiskykyä sekä kehon koordinaatiota ja tasapainoa. Säännöllisen harjoittelun tulokset voi tuntea kehon hyvinvoinnissa sekä nähdä vartalon ääriviivoissa.

10 harjoituskerran jälkeen tunnet eron, 20 kerran jälkeen näet sen ja 30 kerran jälkeen sinulla on uusi keho (Joseph Pilates)

Pilates-harjoittelu sopii niin liikuntaa jo harrastaneille, kuin sen aloittamista vasta aikovillekin. Pilateksessa opittua tietoa voi soveltaa kaikkiin liikuntalajeihin sekä arkielämään.

Kehonhuoltotunti

Rentouttava, kehoa ja mieltä huoltava tunti.  Tunnilla parannetaan kehon lihastasapainoa: venytetään ja pidennetään kiristyneitä, virheasentoja aiheuttavia lihaksia sekä dynaamisten että pitkäkestoisten venytysten avulla. Vastapainoksi vahvistetaan keskivartalon syviä, ryhtiä tukevia lihaksia ja mobilisoidaan, ”voidellaan” niveliä. Hengitystekniikkaa tehostetaan ja pallean elastisuutta lisätään hengitysharjoituksilla. Tunti päätetään rentoutusharjoitukseen. Sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Asahi

Asahi on suomalaisten liikunnan ammattilaisten kehittämä kehon ja mielen yhdistävä liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille ja -kuntoisille. Asahi on suunniteltu kuntouttamaan suomalaisten tavallisimpia terveysongelmia. Kaikki liikkeet tehdään seisten. Liikkeet ovat hitaita ja pehmeitä, ja niihin yhdistetään hengitys. Tunnin jälkeen olo on virkistynyt ja rentoutunut. Tunti koostuu seuraavista osioista:kehon ja mielen rentoutus, niska-hartiaseudun, selän, jalkojen ja tasapainon harjoitteet sekä hengityksen ja mielen tasaaminen.

Hinnasto:

Alv sisältyy hintaan.

Pilates- venyttelyyhdistelmätunnit (90 min)

  • 10 x kortti 160 €
  • 5 x kortti  85 €
  • kertakäynti 18 €

Pilates -peruskurssi 75 € (4 t)

Henkilökohtainen ohjaus (pilates,kehonhuolto,asahi):

Yksityistunnit 45 € (60 min) , Duotunnit kahdelle  40 €/hlö (60 min), Triotunnit kolmelle 35 €/hlö (60 min).

Myös isommille ryhmille.  Kysy tarjousta!

Maksuksi käy myös Smartum liikunta-  sekä liikunta- ja kulttuurisetelit!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *